21-dinner

Het 21e levensjaar feestelijk vieren

Een chique diner van hoge kwaliteit

Eén van de leukste dingen van 21 worden is het vieren van het 21-dinner. Tijdens dit chique diner geniet de jarige van een deftig diner samen met zijn of haar vrienden of vriendinnen. Het 21-dinner heeft een aantal gebruiken die in acht dienen te worden genomen.

Zo is er een heuse dresscode, dient het diner in het ouderlijk huis te worden georganiseerd, worden er ongemakkelijke speeches gegeven en zorgen de ouders vaak voor het kookwerk. Voor het laatste punt heeft Dinesse een perfect alternatief;

Een hoger niveau

Til het 21-dinner naar een nieuw level door de culinaire invulling te laten verzorgen door een professionele kok aan huis. De chef biedt de kwaliteit en exclusiviteit die past bij een deftig 21-dinner, zo hoeven de ouders zich geen zorgen te maken over het eten, het servies, de aankleding en de afwas. Alles om bij het diner een wow-effect te creëren.

Elk diner is anders, geef daarom gerust aan waar u naar opzoek bent, liever een chef-kok wat meer op de achtergrond, lichtelijk aanwezig, formeel of juist informeel, Dinesse kan het u bieden.

Inspiraties voor een 21-dinner

Thema & Dresscode

Leuk om na te denken over een passende dresscode voor uw 21-dinner. U kunt de dresscode combineren met een thema, denk bijvoorbeeld aan een Frans thema waarbij de gastronomische invulling, aankleding, muziek en outfits helemaal zijn afgestemd op Frankrijk.

21-dinner buiten

Anders dan de intieme sfeer binnen, biedt de tuin juist de ruimte om na het diner over te gaan in een feestje. Denk bijvoorbeeld aan een cocktailbar, DJ-booth of andere exclusieve mogelijkheden.

Black & White

Met dit thema is uw feest volledig zwart-wit. Zo zijn niet alleen de outfits zwart-wit maar ook de foto’s aan de muur, de slingers en de zwart-witte ballonnen. Een leuk idee voor bij dit thema is een blacklight, hiermee komen de witte kleuren tot leven met een paarse gloed.

Moulin Rouge

Een gewaagder thema voor het 21-dinner is in de sferen van Moulin Rouge. Oorspronkelijk uit het cabaret in Parijs, er ontstaat een sexy en elegante sfeer door de rode tinten. De mannen in smoking, de vrouwen met rode tinten, kanten patroontjes, elegante hoedjes en veren op het hoofd.