Bedrijven

U kunt genieten van een privé-kok aan huis, maar ook op de zaak.

Grenzeloos genieten

U kunt genieten van een privé-kok aan huis maar ook op de zaak. Een prachtige oplossing wanneer u een feest organiseert op het bedrijf zelf of op een andere locatie. Een privé-kok van Dinesse komt op locatie om een prachtig diner te bereiden. Op die manier hoeft u niet naar een restaurant, u geniet met collega’s van een culinaire ervaring met bijzondere hoge kwaliteit gerechten. U kunt zelf bepalen hoe het menu eruitziet en in welke sfeer u wilt dineren.

Suggesties & arrangementen

Bedrijfsfeest

Tijdens een bedrijfsfeest gaat het om sociaal samenkomen met de collega’s, elkaar leren kennen op een nieuwe en ontspannen manier. Een prachtige optie om een keer niet te gaan eten bij een restaurant, maar alle werknemers te laten genieten van een diner bereid door een privé-kok.

Jubileum

Heeft u voor een feestelijke gebeurtenis een jubileum te vieren, bijvoorbeeld de start van uw bedrijf of het aantal jaren dat iemand in dienst is, dan is dit de perfecte gelegenheid om u en uw gasten te laten verwennen door één van de chefs van Dinesse.

Zakelijke lunch

Een geweldige mogelijkheid wanneer u niet met u en uw zakelijke contacten naar een druk restaurant of drukke lunchbar wilt, een professionele kok van Dinesse verzorgt uw lunch op de locatie die u wenst.

Masterclass voor leerlingen

U opent een nieuw restaurant, u heeft een nieuwe menukaart of u wilt uw team een nieuwe specialiteit aanleren. Dat is het perfecte momenten om een Masterclass te boeken bij één van de professionals van Dinesse.