Evenement

Een privé-kok voor op speciale, unieke evenementen.

Tijdens grote of middelgrote evenementen is het een prachtige gelegenheid om met een formele of informele setting te kiezen voor een Walking dinner. Een Walking dinner biedt de mogelijkheid om lekker te dansen, drinken en socializen terwijl de bezoekers ondertussen heerlijk worden geserveerd met kleine gerechtjes.

Wanneer?

Een Walking dinner is een goed alternatief voor een groepsdiner en biedt een wat informelere setting. Een zittend groepsdiner met privé-kok kan doorgaans nog wel eens als ietwat stijf worden ervaren. Bij een Walking dinner ontstaat juist de perfecte combi tussen dineren en een drankje doen, uitermate geschikt voor uw evenement dus.

Gala

Volgens de traditie en bijbehorende etiquette wordt de dame door de heer begeleid naar het diner om vervolgens naar de galalocatie te worden begeleid. Uiteraard kan het diner een mooie gelegenheid zijn om te laten verzorgen door een privé-kok. Bij een gala in wat informelere sfeer kan het diner goed worden ingevuld met een Walking dinner.

Informeer naar de mogelijkheden

Beurs

Een beurs waar bedrijven of andere instantie hun dienste of producten tonen kan in verschillende grootten. Of het een beurs betreft met enkele stands of een beurs waarbij tientallen of honderden bedrijven aanwezig zijn, perfect om de catering net een stapje verder te nemen en uw gasten te laten bedienen met een Walking dinner.

Informeer naar de mogelijkheden

Congres

Ontdek de mogelijkheden voor de indeling van uw congres.

 1. Presentaties
 2. Onthullingen/kick-off
 3. Bedrijfsfeestjes
 4. Mijlpaal
 5. Viering
 6. Workshop
 7. Open dag
 8. Meetings
 9. Gala
 10. Beurs of expositie
 11. Teambuilding
 12. Brainstormsessie
 13. Seminars