Feesten

Dinesse is er voor al uw feestelijke arrangementen.

Een privé-kok op uw feest

Een prachtig moment om met uw vrienden, familie of collega’s te genieten van een privé diner of Walking dinner is ter gelegenheid van een feest. Of het een jarige betreft, wellicht een bruiloft, jubileum of een bedrijfsfeest, de chefs van Dinesse koken in de meeste diverse thema’s.

De kok kan daarnaast zorgen voor een geheel passende aankleding. Dinesse en haar koks zorgen ervoor dat uw feest een onvergetelijke ervaring wordt.

Een unieke selectie

Dinesse heeft de beste privé koks uit Nederland geselecteerd, op die manier ontstaat de mogelijkheid om voor elke denkbare gelegenheid een geschikt chef in te zetten. De voordelen van een privé-kok op uw feest zijn professionaliteit, kwaliteit, vrijheid en rust, u kunt met een gerust hart de touwtjes uit handen geven.

Hoe werkt een aanvraag bij Dinesse?

Een privé-kok van Dinesse die u volledig ontzorgt, professionele gerechten bereidt, gepaste aankleding verzorgt en alles weer netjes achterlaat. Hoe wordt dat goed geregeld?

Elke gelegenheid is uniek en daarom zorgt Dinesse ervoor dat elke privé-kok een goede match vormt met u en uw wensen, zo kan de chef een Exclusief diner op maat volledig naar wens bereiden. Ontdek hoe Dinesse u kan begeleiden, adviseren en u een onvergetelijke avond garandeert.

Verjaardag

Verjaardag

De dag waarop iemand jarig is betekent een nieuw hoofdstuk, dus dat er een feest te vieren is, en bij een feest hoort lekker eten. Wilt u goed uitpakken en een heerlijke culinaire ervaring creëren, dan zorgt een privé-kok van Dinesse voor de gastronomische invulling van uw feest.

21-dinner

21-dinner

Groepen vrienden komen in het ouderlijk huis bij elkaar om de 21e verjaardag uitbundig te vieren. Hierin staat centraal dat alles zeer deftig dient plaats te vinden en dus ook uitgebreid en luxe dineren, kortom uitermate geschikt voor een professionele privé-kok van Dinesse; op die manier worden de ouders volledig ontzorgd en weet u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Jubileum

Jubileum

Heeft u voor een feestelijke gebeurtenis een jubileum te vieren, bijvoorbeeld een huwelijk of de start van uw bedrijf, dan is dit de perfecte gelegenheid om u en uw gasten te laten verwennen door één van de chefs van Dinesse.

Bruiloft

Bruiloft

Wanneer u in het huwelijk treedt wilt u daar natuurlijk een prachtige dag van maken. Dineert u voor het feest met al uw gasten op de trouwlocatie? Dan is dat een mooie gelegenheid om voor een Walking dinner te kiezen. Dineert u ’s avonds intiem met uw naasten familie en vrienden, laat u dan compleet verwennen door een privé-kok op de trouwlocatie of bij u thuis.

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Tijdens een bedrijfsfeest gaat het om sociaal samenkomen met de collega’s, elkaar leren kennen op een nieuwe en ontspannen manier. Een prachtige optie om een keer niet te gaan eten bij een restaurant maar alle werknemers te laten genieten van een diner bereid door een privé-kok.