Jubileumfeest

Jubileumfeest aan huis of op locatie

Een jubileum

Een jubileum is een feestelijke herdenking van een gebeurtenis die een bepaalde tijd geleden is. Dit feest kan op verschillende manier worden gevierd, namelijk grootst met een groep of juist intiem met het gezin of de familie.

Een jubileum kan ook plaatsvinden met collega’s ter ere van het ontstaan van het bedrijf of het aantal jaren dat iemand in dienst is, kortom een diversiteit aan mogelijkheden. Dinesse zorgt ervoor dat u voor elke gelegenheid de perfecte chef vindt, afhankelijk van uw wensen en ideeën, selecteren wij voor u de best passende chef.

Wanneer een jubileum?

  • Huwelijk
  • Verjaardag
  • In dienst treding
  • Oprichting bedrijf

Zakelijk jubileum

Een zakelijk jubileum is niet altijd even memorabel, zo kan een jubileum aanvoelen als het zoveelste kringetje met koffie en gebak, of een zaaltje met toespraken en drankjes. Dinesse biedt de mogelijkheid om zoveel meer te maken van een jubileum, zie het als een uitgelezen moment om de geschiedenis van uw bedrijf te vieren en de band met alle medewerkers te versterken.

Op een mooie locatie kunt u in samenwerking met Dinesse zorgen voor een heerlijke culinaire invulling door middel van een Walking dinner. Uw gasten hebben de vrijheid om rond te lopen terwijl zij de lekkerste gastronomische amuses voorgeschoteld krijgen.

Wanneer een jubileum goed georganiseerd en verzorgd wordt kan dit uw bedrijf heel veel bieden, enkele voordelen:

  1. Het ondersteunend personeel wordt in het zonnetje gezet, hiermee wordt de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd.
  2. De verbinding met klanten kan worden verhoogd door tijdens de festiviteiten op een speelse wijze te laten zien waar het bedrijf voor staat en welke geschiedenis zij kent.
  3. Het jubileum kan worden gekoppeld aan een onderzoek of persbericht waarmee de naamsbekendheid van uw bedrijf kan worden vergroot.

Wanneer u met een intiem gezelschap een jubileum te vieren heeft en de gastenlijst wat kleiner is, is een privé-kok van Dinesse perfect voor het verzorgen van een luxe diner op locatie.

Een tip van Dinesse: als blijk van waardering regelt u een chef voor het verzorgen van een heus privé-diner voor de directie en de jubilaris met zijn of haar gezin.