Lunch

Kies voor een zakelijke of informele lunch

Lunch

Naast de meest luxe diners serveren de chefs van Dinesse op meerdere momenten van de dag hun culinaire creaties, bijvoorbeeld bij een ontbijt maar ook luxe uitgebreide lunches kunnen worden verzorgd. Het is ook mogelijk om een chef voor langere tijd te boeken, op die manier heeft u uw eigen privé-kok tot uw beschikking zodat hij of zij naast meerdere diners ook een heerlijke lunch of verfrissend ontbijt kan verzorgen.

Bijvoorbeeld op een vakantielocatie, u geniet met uw gezelschap van een heerlijke lunch om daarna uw middagplanning te vervolgen en ’s avonds aan te schuiven bij een compleet verzorgd diner.

Op een mooie locatie kunt u in samenwerking met Dinesse zorgen voor een heerlijke culinaire invulling door middel van een Walking dinner. Uw gasten hebben de vrijheid om rond te lopen terwijl zij de lekkerste gastronomische amuses voorgeschoteld krijgen.

Suggesties

Luxe lunch

Een luxe lunch kan bestaan uit diverse gerechten zoals broodspiesjes, sandwiches, heerlijk gevulde glaasjes met amuses en fingerfoodspiesjes.

Vegan lunch

De populariteit van de veganistische levensstijl neemt alleen maar toe. Een uitgebreide lunch met overheerlijke Vega natuurlijke producten verrast jou en je gasten.

Zakelijke lunch

Een geweldige mogelijkheid wanneer u niet met u en uw zakelijke contacten naar een druk restaurant of drukke lunchbar wilt, een professionele kok van Dinesse verzorgt uw lunch.