Walking dinner

Voor het feest een walking dinner

Overheerlijke kleine gerechtjes

Op unieke wijze geniet u van een modern lopend buffet. Een mooie manier om op sociale wijze met groepen te dineren, u heeft geen vaste plaatsten en kunt vrij rondlopen.

Het Walking dinner bestaat uit meerdere gangen met kleine overheerlijke culinaire creaties. Door een mix van gastronomische verrassingen ontstaat er verschillende gerechten als mooi geheel voor u en uw gasten.

Wanneer kiest u voor een Walking dinner?

Een Walking dinner is uitermate geschikt voor feestjes, buitenevenementen en wanneer u met grote groepen wilt dineren. Ook voor een bedrijfsfeestje of congres biedt een Walking dinner de perfecte uitkomtst.

Opzet van een Walking dinner

Tijdens een Walking dinner worden er diverse amuses geserveerd. Typerend voor een Walking dinner zijn de kleine gerechtjes die langskomen. Een bekende term die voor deze kleine gerechtjes kan worden gebruikt is fingerfood, dit wordt doorgaans met een vorkje of lepel gegeten.

Met het team van Dinesse zorgt u ervoor dat uw Walking dinner volledig onbezorgd tot een onvergetelijke culinaire ervaring zal leiden. Het is een zeer originele manier van dineren zo zorgt u ervoor dat uw feest of evenement naar een hoger niveau wordt getild.

Aangelegenheden voor een Walking dinner

Feesten

Een prachtig moment om met uw vrienden, familie of collega’s te genieten van een privé diner of Walking dinner is ter gelegenheid van een feest. Of het een jarige betreft, wellicht een bruiloft, jubileum of een bedrijfsfeest, de chefs van Dinesse koken in de meeste diverse thema’s.

Bedrijfsfeest

Tijdens een bedrijfsfeest gaat het om sociaal samenkomen met de collega’s, elkaar leren kennen op een nieuwe en ontspannen manier. Een prachtige optie om een keer niet te gaan eten bij een restaurant maar alle werknemers te laten genieten van een diner bereid door een privé-kok.

Lunch

Naast de meest luxe diners serveren de chefs van Dinesse op meerdere momenten van de dag hun culinaire creaties, bijvoorbeeld bij een ontbijt maar ook luxe uitgebreide lunches kunnen worden verzorgd.

Evenement

Een moderne en vrije manier om met grote groepen te genieten van de vele kleine gerechten. Een unieke ervaring voor zowel particuliere als zakelijke evenementen. Geef uw wensen door aan Dinesse.