COVID-19

Hulpcentrum: Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste up-to-date informatie over het coronavirus en hoe Dinesse het toch mogelijk maakt om te genieten van uw eigen privé-kok. Zo kunt u toch nog intiem dineren met uw geliefde(n), vrienden en/of collega's.

Maatregelen coronavirus

Ondanks dat we er allemaal zo klaar mee zijn, is het coronavirus helaas nog niet verdwenen. Bij Dinesse hebben we de ontwikkelingen van het virus het afgelopen half jaar op de voet gevolgd zodat wij perfect zijn voorbereid.

In lijn met de aankondigingen van de regering eind mei heeft Dinesse in juli het aanbieden van privé-koks weer hervat. Om de maximale veiligheid te kunnen garanderen, zullen onze chef-koks de regels die door het RIVM zijn opgesteld handhaven en duidelijke afspraken maken met de organisator. Met het in acht nemen van de regels kunnen we er samen voor zorgen dat het virus zich niet verder verspreid en dan we tegelijkertijd onze geliefden kunnen blijven zien onder het genot van een heerlijk diner.


Een privé-kok is de perfecte oplossing

In deze tijd is het vieren van belangrijke gebeurtenissen en het samenkomen met familie en vrienden iets lastiger dan we normaal gewend zijn. Grote verjaardagsfeesten moeten misschien toch worden uitgesteld en bruiloften worden op een aangepaste manier gevierd. Voor kleinere groepjes kan een privé-kok de perfecte invulling geven aan uw avond.

 • In kleine sferen de perfecte optie om toch een “avond uit” te zijn terwijl u lekker thuis geniet van een uitgebreid exclusief diner, bereid door uw eigen privé-kok.
 • U hoeft niet naar een druk/vol restaurant maar u kunt gewoon lekker thuisblijven. Hiermee vermindert u de kans dat een onbekende het virus op u overdraagt.

1. Hoe blijft private dining voor u mogelijk?

Afstand, dat is de meest belangrijke vuistregel. Onze chefs zijn voorbereid door extra maatregelen te nemen, zo koken zij onder optimale hygiënische omstandigheden en houden zij geruime afstand met de gasten. U als organisator zorgt ervoor dat 1,5 meter gewaarborgd kan worden tijdens het diner.

 • Met kleine groepen en het gebruik van een extra tafel kan de onderlinge 1,5 meter afstand makkelijker worden gerealiseerd. Onze chefs kunnen extra tafels en stoelen verzorgen voor uw diner
 • Met grotere groepen is het belangrijk dat u over een grote ruimte beschikt. Mocht u een relatief ruime woon-/eetkamer hebben dan is het goed mogelijk het diner thuis te organiseren. Wij adviseren u een externe ruimte te reserveren op een locatie die meer ruimte biedt aan grotere groepen.

2. De richtlijnen die onze chefs in acht nemen

Om u op een zo goed en veillige manier van dienst te kunnen zijn heeft Dinesse bepaalde richtlijnen opgesteld waaraan onze chefs vasthouden. Wij raden onze chefs ten strengste aan om voldoende voedselveiligheidsmaatregelen en een goede handhygiëne toe te passen om zo de blootstelling en ziektenoverdracht te reduceren.

 • Regelmatig handen wassen tussen het hanteren van rauw en gekookt voedsel. Goede hygiëne en sanitaire voorzieningen zijn belangrijk om kruisbesmetting tussen verschillende soorten voedsel te voorkomen.
 • Grondig koken en correct omgaan met rauwe vleesproducten. Omdat virussen erg gevoelig zijn voor hitte, is het essentieel om voedsel op de juiste temperatuur te koken.
 • Oppervlakken en voorwerpen, inclusief glazen, borden, kommen, bestek of ander materiaal dat wordt gebruikt om de dienst uit te voeren, moeten grondig en zo vaak mogelijk worden schoongemaakt.
 • Gebruik van handschoenen en een gezichtsmasker tijdens het uitvoeren van een onderhoudsbeurt. Merk op dat je het masker daarna moet weggooien en terugplaatsen.
 • Vermijd zoveel mogelijk nauw en direct contact met gasten. Houd een afstand van minimaal één meter aan. De gerechten worden op tafel gedekt voordat de bediening begint (met name voordat de gasten gaan zitten).

Aanbevelingen

 • Was regelmatig uw handen of gebruik alcohol / gelproducten om uw handen te desinfecteren.
 • De verse producten zo grondig mogelijk wassen. Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat virussen kunnen overleven op het oppervlak van voedsel, helpt deze voorzorgsmaatregel om mogelijk schadelijke micro-organismen te verwijderen.
 • Heeft u een opdracht die eraan komt, vermijd voorafgaand dan druk bezochte plekken.
Contact

Contactgegevens

Adres

Einsteingebouw
Kabelweg 21
1014 BA, Amsterdam